Våre tjenester

 

Vi trer raskt i aksjon når du trenger renhold av din bolig 

Vi gir deg en bekymringsfri tilværelse ved bruk av våre renholdstjenester. Hos oss kan du stole på at det blir gjort en god jobb. Vi er en godkjent renholdsbedrift som setter deg som kunde i fokus og legger vår ære i å vaske rent for deg.
 


Flyttevask

Nedvask av din bolig med garanti til ny eier

Vi tilbyr flyttevask i hele regionen. Kontakt oss så får du en fast pris. Du får selvfølgelig garanti på jobben mot ny eier/leieboer. Det betyr at hvis noen ikke er fornøyd med jobben, så kommer vi ut på kort varsel og ordner opp. Du trenger derfor ikke bekymre deg, Vi vasker din bolig så den blir skinnende ren. 


Visningsvask

For deg som skal ha visning eller fotografering av din bolig

Ved salg av boligen er det essensiellt viktig at den tar seg bra ut når interessenter kommer på visning. Vi sørger for at den ser presentabel ut for deg.  


Hushjelp

Periodisk/fast renhold av din bolig

Ønsker du å ha noen som jevnlig hjelper deg med husarbeidet, eller trenger du bare hjelp nå og da? Vi har løsningen for deg. Velg det som passer best for deg. I tillegg til vask og støvsuging er det også mulig å få hjelp med klesvask, sengeskift, sølvpuss, stryke klær, enkelt hagearbeid, bytte lyspære og stelle på graven osv.


Kontor renhold

Periodisk renhold av kontorlokaler

Vi leverer renholdstjenester til en konkurransedyktig pris til din bedrift. Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring så får du et pristilbud fra oss. Vi gir deg en stabil og god tjeneste fri for bekymringer slik at du kan bruke tiden din på din bedrift.


Brannvarsling

Trådløse seriekoblede røykdetektorer

Brannvarsling redder liv - og med våre trådløse seriekoblede røykdetektorer får du brannvarsling til en brøkdel av prisen i forhold til boligalarm med vekterutrykning. Du har livstidsgaranti så lenge du abonnerer på tjenesten Trygg Alarm og vi tar oss av batteribytte når det er nødvendig. Alt er inkludert i det månedlige beløpet du betaler.